0Пятница, 29.03.2024, 17:27
Молодежный клуб "Диалог"
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум » Форум молодежного клуба "Диалог" » Друзья! Общаемся обо всем. » Такі собі роздуми
Такі собі роздуми
GribmundДата: Вторник, 31.05.2011, 10:47 | Сообщение # 16
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 51
Репутация: 9
Статус: Offline
Quote (40_razboynikoff)
правильно зробила, що не напрягалась
- звичайно ж правильно. Адже я і сам знаю, що на сайт заходять. Але половина з відвідувачів випадково натрапила на сайт шукаючи якийсь реферат, ще частина - наші спільні знайомі. А де ж власне клубівці? Днюють і ночують у клубі? Настільки зайняті, що не можуть раз на день зайти сюди: не вірю, Аліна! Їм просто не цікаво. Зрозуміло, що живе спілкування набагато цікавіше, але ж для чого тоді сайт? Аби був?
Quote (40_razboynikoff)
А молоді по великому рахунку нічого тут на сайті робити
- взагалі геніальна фраза!! а хто ж тут має "зависати"??? Я з Кірілом? Які вже 2 роки не були у клубі? І не зважаючи, що не були, цікавимось тим, що там відбувається, на відміну від решти. Мені, якщо чесно, теж немає, що робити на сайті, просто шкода, що пропадає робота і величезна можливість обміну думками та інформацією.

Ще раз повторю, чи може поясню на рахунок того, що я і Кіріл у Києві. Що я можу модерувати і викладати нове, якщо я не в курсі останніх подій, не можу описати проведене занняття, так як НЕ БУВ на ньому, не можу поспілкуватися з усіма клубівцями і передати їхні враження!! Невже це так важко зрозуміти!!??? Звісно, немає різниці, з якої точки планети ти модеруєш сайт, але величезне значення має інформація, якою ти володієш.

Так, ми показували приклад іншим - скидали матеріали і поповнювали сайт. У мене, наприклад, більше нічого немає. Я все переслав. Мало? -Вибачте. Але хтось і стільки не надіслав.

Quote (40_razboynikoff)
І ще, клуб - це молодь, яка щось робить разом
- сама себе заперечуєш. Правильно, клуб - це ті, хто зараз там і щось робить. Разом - хороше слово, але, чомусь, воно ніколи не виправдовує себе.

Ще на рахунок історії. Я готовий викладати свої спогади, але для цього має бути якась преамбула, вступ від Г.М., під яким можна буде висвітлювати свої думки і спогади.
 
drukДата: Четверг, 28.07.2011, 19:47 | Сообщение # 17
Лейтенант
Группа: Администраторы
Сообщений: 48
Репутация: 3
Статус: Offline
Эге-гей, Грибмунд, не пропадай! tongue
 
GribmundДата: Понедельник, 20.02.2012, 18:50 | Сообщение # 18
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 51
Репутация: 9
Статус: Offline
Quote (Gribmund)
Эге-гей, Грибмунд, не пропадай!

я, навідміну від решти, не пропадаю.

намагаюся щось писати, провокуват дискусію, але ж все зводиться до банального "дякую" (в кращому разі), а частіше - до простого мовчання.

чомусь, старі фотки взагалі перестали викладатися.
чомусь, нове покоління клубу взагалі на сайті не з"являється.
чомусь, сайт і досі цікавий лише одиницям.
чомусь, ти і Аліна взагалі перестали з"являтися на сайті.

невже я найменш зайнята людина серед усіх можливих дописувачів?
невже клуб, чи те, що від нього залишилося цікаве лише мені?

часом так хочеться подивитися старі фото, згадати ті часи, обговорити це з друзями. шкода, що такої моливості тут немає. а це набагато реальніше зробити, ніж змусити/заохотити нове покоління зацікавитись сайтом.
 
G_MДата: Понедельник, 27.02.2012, 13:51 | Сообщение # 19
Лейтенант
Группа: Модераторы
Сообщений: 42
Репутация: 4
Статус: Offline
Кір, Саша, я дякую вам за те, що ви справді не сторонні спостерігачі. Але ж цей час, що ви потратили на суперечки, краще написали б свої думки, переживання, спогади. Це справді цінно, і справді необхідно для молодняка. Тим більше, що знаю скільки матеріалів цікавих та класних ви закинули в "Контакт". Вас тут немає, але ж про вас знають, вас читають, і ви також відіграєте не останню роль в тому, який клуб зараз. Отож, без звинувачень і претензій, а це ми всі вміємо робити дуже добре, чи не так? Багато було, не менше буде. ПИШІТЬ!!! ЧЕКАЮ!!!
Алінчик, Павлік, дякую вам за те, що втілили мою мрію про клубний сайт у життя. І як би там не було, але ж ми є, і це клас!!! ДЯКУЮ!!!
 
Форум » Форум молодежного клуба "Диалог" » Друзья! Общаемся обо всем. » Такі собі роздуми
  • Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz