0Суббота, 20.04.2024, 05:08
Молодежный клуб "Диалог"
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум » Форум молодежного клуба "Диалог" » Друзья! Общаемся обо всем. » Такі собі роздуми
Такі собі роздуми
GribmundДата: Четверг, 28.04.2011, 15:33 | Сообщение # 1
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 51
Репутация: 9
Статус: Offline
Хоча обіцяв собі (і не тільки собі), що не заходитиму на сайт, але просто не міг мовчки спостерігати як помирає цікава ідея, яка об"єднує у собі необмежені можливості обміну думками, творення нового. Шкода, що сайт із живого перетворився на місце сухої констатації фактів, одностороннього спілкування, на таку собі дошку оголошень, яку практично ніхто не відвідує.

Я започаткував кілька нових тем на форумі. Можливо вони комусь не приємні, комусь не цікаві, для когось не знайомі. Але все ж є люди, які мають що сказати і можуть це зробити. Тільки не хочуть. Для мене відповідь не є принциповою, але ж мають бути якісь думки!! Чи у клубі всі тепер конформісти?

Можливо, це лише ігнорування окремих дописувачів (що не раз мало місце за період моєї активної участі у наповненні сайту), а може просто втрата цікавості клубівців до такого формату спілкування.

Тоді треба щось міняти!!! Адже саме інтернет може об"єднати клубівців з усього світу, саме так можна творити нове опираючись на міцний фундамент старого, рознесеного по усій планеті досвіду, який залишається у серцях та душах клубівців. Не можна просто так відпускати таку можливість і втратити те, що вже зробили.

Я розумію, що пропозиції екс-клубівців тут розглядаються в останню чергу або не розглядаються взагалі. То залучайте клубну молодь, яка є у курсі усіх нових тенденцій та віянь, передайте їм керування сайтом.

Щиро, С.Г.

 
G_MДата: Пятница, 29.04.2011, 12:43 | Сообщение # 2
Лейтенант
Группа: Модераторы
Сообщений: 42
Репутация: 4
Статус: Offline
Саша, дуже вдячна тобі, справді-справді, дуже вдячна за щирість та бажання зберегти..!!! Я, як і ти, кожного дня, кожні хвилини чекаю повідомлень, листів. Більше 20 років життя! Знаю, помилялась, не завжди бачила, помічала, не завжди була справедливою. Але, знаю точно, завжди всіх вас, моя малишня, любила, не зраджувала і, думаю, була другом, а може трохи мамою... Чому не пишуть? Може розчарувались в мені, як в людині, або як у педагогові, може на мають часу, може не мають, що сказати, може просто бояться подивитись мені в очі, може ... Тисячі-тисяч може! Тобі боляче, а як же мені непросто. Я майже не ображаюсь! Знаючи мене давно, ти собі уявляєш, як це мені складно вдається! Діти, я чесно служила вам, чесно хотіла збагатити ваше життя новими ідеями, новими думками, творчістю, відкриттями. Ви теж дарували мені багато хвилин щастя! Раділа кожній твоїй перемозі, Саша, кожному твоєму досягненню. Вдячна! Вдячна! за багато цікавих справ здійснених разом, здійснених завдяки тобі, твоїй розумній, талановитій душі! Нехай твій політ у дорослому житті продовжується та буде щасливим та багатим на справжніх друзів. Я ще є! Я ще з вами! Я вас чекаю! Вас чекає КЛУБ!!! До зустрічі у цьому житті!
P.S. Щодо екс-клубівців! Розчарую, але бути екс не вийде! Ти або клубівець, або тебе тут не було! Ось і все! А молодь в клубі класна, тільки інша, і тільки вас не бачить. Про що не один раз вони мені говорили! Вони вас чекають. Заходьте, навчайте, придивляйтесь, допомагайте. Точно так само для вас робили попередні покоління.
 
GribmundДата: Пятница, 29.04.2011, 12:57 | Сообщение # 3
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 51
Репутация: 9
Статус: Offline
Дякую за відповідь. Моє повідомлення не було докором Вам особисто, адже сайтом займається ціла когорта людей. Я теж абсолютно щиро писав і ще раз пишу, що клуб, як колектив і Ви, як керівник, дуже багато мені дали.

Дякую за теплі побажання!

Ми теж є, теж пам"ятаємо і знаємо, що нас чекають. Впевней, що зустрінемось іще не один раз.

На рахунок екс-клубівців - мав на увазі тих, хто не ходить зараз з тих або інших причин. Те, що молодь не бачить старшаків - погано. У всіх свої причини: я взагалі не у Чернівцях - вже працюю і живу у Києві. У решти теж свої причини.
Та є й інший бік медалі - молодь буде особливою, ні на кого не схожою, "стильною", якщо можна так сказати.

Саме через те, що багато хто не може приходити у клуб я підняв питання про те, що сайт має бути місцем зустрічі, спілкування, обговорення та продукування нових цікавих ідей.

 
G_MДата: Пятница, 29.04.2011, 13:29 | Сообщение # 4
Лейтенант
Группа: Модераторы
Сообщений: 42
Репутация: 4
Статус: Offline
Підписуюсь під кожним твоїм словом! Ти, Саша, далеко, а інші? Інші тут, зовсім поряд! Тільки на іншій вулиці, у іншому, своєму, світі, де, напевне, немає місця вдячності, спогадам, мріям. А на сайті написати - це майже прийти. А тут Г.М. дивиться у вічі, чекає підтримки, підказки. Треба бути чесним, а це складно. От і все! Хоча, я можливо в черговий раз помиляюсь і занадто вимоглива. Ну тут вже вибачайте, яка є така є! Надіюсь, не змінилась! Отож до зустрічей очних та заочних. Саме головне, справжніх.
 
40_razboynikoffДата: Пятница, 06.05.2011, 21:32 | Сообщение # 5
Лейтенант
Группа: Модераторы
Сообщений: 40
Репутация: 4
Статус: Offline
Хочу висловити свою думку. Насправді, сайтом займається не когорта, а всього-навсього декілька людей. Мене просто дивує "тупе поглинання інформації" всіма. Достатньо просто подивитись на лічильник відвідування і все стане ясно. Заходить достатньо багато людей, дивиться, читає і... все.
Так, поглиблений доступ є тільки у мене, Павліка і Г.М. Так, не завжди є можливість закидати інформацію, а вважаючи на теперішню загрузку на роботі можна сказати навпаки, що завжди немає часу. Але, хоча б хтось звернувся і сказав: "О, Аліна, я маю частий доступ до інтернету і хожу поповнювати сайт. Дай мені більше модливостей і я буду: контролювати і вітати всіх з днем народження, чи розповідати новинки із життя клубу, чи закину цілу купу нових фото, тільки відкрийте мені нову гілку з фото і т.д...."
Так от, цього нема, жодної ініціативи, жодної пропозиції. А у всіх і так досить розширені можливості.
І веду я до того, що пора не тільки брати інформацію, але й давати. Мені б дуже хотілось, щоб цей сайт робили всі і підтримували всі. Цього і чекаю вже цілий рік. І надіють, що так колись і буде. От.
 
drukДата: Пятница, 06.05.2011, 21:40 | Сообщение # 6
Лейтенант
Группа: Администраторы
Сообщений: 48
Репутация: 3
Статус: Offline
Вот-вот! dont
 
GribmundДата: Понедельник, 09.05.2011, 14:02 | Сообщение # 7
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 51
Репутация: 9
Статус: Offline
привіт, Алніа) Теж висловлю свою думку:
Quote (40_razboynikoff)
"тупе поглинання інформації"
- якої інформації? сайт поновлюється надзвичайно рідко. Якщо з самого початку інформація і фотки додавалися досить часто то зараз - бодай раз на тиждень виникне якась інформація про чергове свято та конкурси.
Quote (40_razboynikoff)
Заходить достатньо багато людей, дивиться, читає і... все
5-6 відвідувань за день це багато? І, певно, більшість із них - мої. коли я чекаю на відповідь у форумах =) (просто у мене ІР не стабільний)

Quote (40_razboynikoff)
Але, хоча б хтось звернувся і сказав: "О, Аліна, я маю частий доступ до інтернету і хожу поповнювати сайт.
не думаю, що ти цього дочекаєшся. Навпаки. треба у клубі, тим людям, які зараз активно працюють в Діалозі, запропонувати модерування сайту. Бо чекати пропозиції від когось - дивно, тим більше з такою ситуацією, як зараз - ви не маєте часу розвивати сайт, але й не шукаєте виходу. окрім як на чиюсь допомогу. яку цей "хтось" має сам запропонувати.
Quote (40_razboynikoff)
А у всіх і так досить розширені можливості.
- так. можливость досить великі. Я свої використав - скинув усе, що мав. Започаткував купу тем у форумах, але ж вони "мертві", як і решта. Таня Б, Надя, Мирка, Надюха, Ванька і решта зареєстрованих теж скинули достатньо і обговорювали достатньо, чи не так? Був час, коли ми активно переписувались на форумах, спілкувалися, згадували - а зараз практично ніхто з них не з"являється. не думаю, що через те, що не мають жодної вільної хвилини - просто не цікаво, інформація не поновлюється. І у цьому не має моєї чи їхньої вини, адже ми свій вклад зробили. Я не кажу, що винні модератори. Просто тримати сайт маю\ть переважно ті, хто зараз у клубі, хто живе клубним життям сьогодні.

Добавлено (09.05.2011, 14:02)
---------------------------------------------

Quote (40_razboynikoff)
Мені б дуже хотілось, щоб цей сайт робили всі і підтримували всі.
- робити сайт мають модератори, а підтримувати - відвідувачі, ми. Але ж відвідувачів треба зацікавити чимось. Для звичайного спілкування є мільйон соціальних мереж та меседжерів де спілкуватися набагато простіше і швидше ніж тут. Треба робити цікаві обговорення, теми, опитування. Написання програм он-лайн. Я намагався скидати ідеї до програм, але ж їх ніхто не читав. Інакше я допомагати не можу, адже живу у Києві. Для чого тоді напрягатися? Щоб знову бачити байдужість до будь-якої активності? До речі, про активність - подивись на кількість моїх повідомлень на сайті - чи не одна з найбільших. Але ж більшість повідомлень - без зворотньої відповіді. Таке от спілкування із самим собою. Мені це не подобається і не цікаво. Відповіді особисто мені з"являються лише тоді, як напишу щось "гостре". Зате якогось Петю чи Васю (як там його?), який, скоріше за все звичайний бот чи чийсь прикол - розпитують, бажають спілкування. Дивно. Я не бажаю уваги до себе особисто, а хочу, щоб сайт жив, а не існував "для галочки".

А ще думка на рахунок того, чому декому не цікаво тут - адже на сайті майже немає жодної згадки про цілі покоління, які не мало зробили для клубу. Жодного речення у історії, жодної фотографії. Про що ж тоді говорити? Про що спілкуватися, якщо їх ніби не існувало???!!!

 
drukДата: Пятница, 20.05.2011, 14:12 | Сообщение # 8
Лейтенант
Группа: Администраторы
Сообщений: 48
Репутация: 3
Статус: Offline
Саша - будешь модератором? Кстати, и про "целые поколения" можешь написать ты, а фотки мы кинем- просто в связи с работой катастрофически не хватает времени их отсканить...
 
GribmundДата: Пятница, 20.05.2011, 17:19 | Сообщение # 9
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 51
Репутация: 9
Статус: Offline
Quote (druk)
Саша - будешь модератором?
- цікава пропозиція, Паша! Щоб людина з Києва модерувала сайт про клуб - супер. А для того, щоб дістати інформацію треба буде обдзвонити усіх і просити, щоб вони щось сказали про недавні події, так? Цим має займатися людина, яка зараз живе клубом!!!!

я вже багато написав і поскидав, дякую. Все одно цього ніхто не читає.

Уявимо, що я гіпотетично став модератором. І що? Модеруватиму і коментуватиму усе сам собі? Сайт ніхто не відвідує!!!!

Треба говорити з молоддю на рахунок розвитку сайту. Цим раджу і зайнятись

 
Kiril_ZaZДата: Среда, 25.05.2011, 02:18 | Сообщение # 10
Сержант
Группа: Пользователи
Сообщений: 29
Репутация: 4
Статус: Offline
Здравствуйте! Вставлю свои "5 копеек" по данной теме. Саша про "Целые поколения" сам написать не может т.к. это должен быть коллективный труд. Иначе это будет однобокое субъективное повествование. По поводу фотографий - многие фотографии за боследние 15 лет были отсканированы или сделаны цифровыми камерами и записаны на диски. Которые до недавнего времени "валялись" в клубе. Так що мовляв "нема часу сканувати", звучить трохи не коректно. Скажите, я думаю многие смогут поделиться с Вами уже цифровыми копиями этих материалов.

Сообщение отредактировал Kiril_ZaZ - Среда, 25.05.2011, 02:20
 
drukДата: Четверг, 26.05.2011, 10:49 | Сообщение # 11
Лейтенант
Группа: Администраторы
Сообщений: 48
Репутация: 3
Статус: Offline
Привет! У меня дома лежат 20 альбомов со старыми фотками - я имел ввиду именно их. А если есть диски - поделись, поможешь делу. На счет коллективног труда - начни хотя бы кратко о том периоде, который знаешь, опиши, вспомни. А там и остальные подтянутся. А то только Г.М. и пишет в раздел "История клуба". Давай, включайся.
 
Kiril_ZaZДата: Понедельник, 30.05.2011, 01:14 | Сообщение # 12
Сержант
Группа: Пользователи
Сообщений: 29
Репутация: 4
Статус: Offline
Я как и Саша постоянно нахожусь в Киеве. Поэтому диски в ближайшее время врядли смогу дать, НО, когда я был последний раз в клубе на Новый Год, в шкафу лежали диски с фотографиями, которые я и другие клубовцы приносили лично, Также старые фотографии сканировались(те что в альбомах) и тоже были в клубе на дисках, если нет какие-то должны были остаться у Люды Б. и Тани Б. Я думаю, они бы с удовольствием ими поделились.
 
40_razboynikoffДата: Понедельник, 30.05.2011, 20:07 | Сообщение # 13
Лейтенант
Группа: Модераторы
Сообщений: 40
Репутация: 4
Статус: Offline
Мда...
 
40_razboynikoffДата: Понедельник, 30.05.2011, 20:12 | Сообщение # 14
Лейтенант
Группа: Модераторы
Сообщений: 40
Репутация: 4
Статус: Offline
Ну, взагалі-то сайт для всіх. А молоді по великому рахунку нічого тут на сайті робити, оскільки вона - в клубі. Навіть зараз вона де? В клубі.
А сайт відвідують 10-20 людей щодня стабільно. Просто нічого не пишуть.
Хотіла спочатку Саші щось відписати, порозумітися, пояснити, показати, рейтинги скачати. Тепер, виходячи з написанаго вище бачу - правильно зробила, що не напрягалась.
 
40_razboynikoffДата: Понедельник, 30.05.2011, 20:25 | Сообщение # 15
Лейтенант
Группа: Модераторы
Сообщений: 40
Репутация: 4
Статус: Offline
А на рахунок дисків, є у мене два. Просто дійсно катастрофічно не вистачає часу фотки закинути. І доречі два здоровенних альбоми уже просконовані і закинуті на сайт. І я робила це не тому, що я в Чернівіція, чи це мій сайт (тому що це не так, він наш - клубний), чи я модератор чи ще щось, а тому що мені приємно це робити, тому що я знаю, що хто зайде і побачить фотки - йому буде приємно згадати, подивитись. І ясна справа я закликаю всіх внести щось своє. Ми показуєм приклад іншим і тим же новим клубівцям.
Саша і Кіріл, ви ж писали раніше, хоча потім чомусь перестали. І даремно думаєте, що ніхто не заходить, бо це не так. Заходять, дивляться.

І ще, клуб - це молодь, яка щось робить разом, і сайт я думаю треба робити разом. І не важливо де ти, в Чернівцях, в Києві чи на Північному полюсі, якщо в тебе є інтернет, свої думки і !!!БАЖАННЯ!!! щось зробити хороше - ТИ ЦЕ ЗРОБИШ! Якщо ж ні - то про що мова.
 
Форум » Форум молодежного клуба "Диалог" » Друзья! Общаемся обо всем. » Такі собі роздуми
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz