0Пятница, 29.03.2024, 02:01
Молодежный клуб "Диалог"
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Форум молодежного клуба "Диалог" » Друзья! Общаемся обо всем. » Клуб ЭТО... (Ваши мысли о клубе "Диалог"...)
Клуб ЭТО...
40_razboynikoffДата: Четверг, 07.01.2010, 11:41 | Сообщение # 1
Лейтенант
Группа: Модераторы
Сообщений: 40
Репутация: 4
Статус: Offline
В годовой контрольной работе мы всегда отвечали на вопрос "Клуб Это...", предлагаю и тут на нашем сайте поделиться своими мыслями и впечатлениями teehee

Сообщение отредактировал 40_razboynikoff - Четверг, 07.01.2010, 11:42
 
ChipДата: Четверг, 07.01.2010, 21:04 | Сообщение # 2
Рядовой
Группа: Друзья
Сообщений: 7
Репутация: 2
Статус: Offline
Клуб - это организация которая объединяет тех, кто умеет и, главное, любит мыслить и готов в диалоге искать и находить способы решения различных заданий. Это коллектив единомышленников – золотая молодёжь, которая стремится обучаться, развиваться, совершенствоваться и делать хорошие дела. Я здесь недавно но уже поняла, что клуб - это дружная семья. prof respect
 
fandorinДата: Суббота, 09.01.2010, 15:37 | Сообщение # 3
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Репутация: 0
Статус: Offline
biggrin KLUB ETO WSE!!!!!!
 
Eman1107Дата: Воскресенье, 10.01.2010, 16:22 | Сообщение # 4
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 7
Репутация: 2
Статус: Offline
Прикрепления: 0710603.jpg (70.8 Kb)


Сообщение отредактировал Eman1107 - Воскресенье, 10.01.2010, 16:33
 
drukДата: Воскресенье, 10.01.2010, 21:10 | Сообщение # 5
Лейтенант
Группа: Администраторы
Сообщений: 48
Репутация: 3
Статус: Offline
А пару слов кроме фотки... mellow
 
Eman1107Дата: Воскресенье, 10.01.2010, 21:57 | Сообщение # 6
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 7
Репутация: 2
Статус: Offline
Добре, добре здаєтья фоткою не вдалось відмазатись)))) скажу ще пару слів. megaphone
Клуб це те місце де завжи весело, цікаво, можна отримати велику кількість цікавої та корисної інформації. Клуб це як велика сім'я але не завжди в цій сім'ї є порозуміння, якби клубу додати трішки порозуміння то це б була сильна могутня сім' я але нажаль над цим треба ще працювати (це на мою думку)
Особисто мені клуб дав багато дуже багато чого, дякую))) up
Якщо я когось цими словами образив то вибачте, це особисто моя думка.
Але все-одно клуб це круто)


Сообщение отредактировал Eman1107 - Понедельник, 11.01.2010, 11:10
 
chernenkiyДата: Понедельник, 11.01.2010, 12:39 | Сообщение # 7
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
Приветик.
Очень хорошо развивается наш сайт, появился герб и слова клубной песни. молодцы! tongue
Для меня клуб - это люди с которыми можно быть самим собой , которые не предадут, которые не боятся трудностей ,
которые не только берут но и с удовольствием вкладывают.
 
Kiril_ZaZДата: Пятница, 15.01.2010, 03:11 | Сообщение # 8
Сержант
Группа: Пользователи
Сообщений: 29
Репутация: 4
Статус: Offline
Для меня клуб это не организация где есть ученики, учителя, помощнки,а это одна большая семья, где есть свой родитель, свои братья и свои сестры. Может не всегда эти родственики ладят между собой, но все-равно они знают что могут расчитывать на любого когда кому-то станет плохо или нужна будет помощь. Это люди которые вкладывают в друг-друга что-то свое и не расчитывают что ИМ ЗА ЭТО ЧТО-ТО БУДЕТ и КТО-ТО ЗА ЭТО КОМУ-ТО ДОЛЖЕН. Кто-то даст больше, кто-то меньше, но я гарантирую никто не пройдет мимо, если будет нужно подставить свое плечо другу, брату. И очень больно когда это забываеться...Но я верю, что это не про наш ДИАЛОГ.

Сообщение отредактировал Kiril_ZaZ - Пятница, 15.01.2010, 03:12
 
40_razboynikoffДата: Пятница, 15.01.2010, 20:09 | Сообщение # 9
Лейтенант
Группа: Модераторы
Сообщений: 40
Репутация: 4
Статус: Offline
Дуже приємно читати такі теплі слова про Клуб. А я б ще добавила, що клуб - це місце, куди хочеться приходити завжди, це місце де тепло серцю і комфортно душі, де приємно, де добре, де люблять і розуміють, де ти свій, де ти унікальний і неповторний. От. heart
 
drukДата: Среда, 20.01.2010, 17:43 | Сообщение # 10
Лейтенант
Группа: Администраторы
Сообщений: 48
Репутация: 3
Статус: Offline
Прикрепления: 0563469.jpg (201.7 Kb)
 
GribmundДата: Пятница, 22.01.2010, 16:51 | Сообщение # 11
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 51
Репутация: 9
Статус: Offline
Навіть не знаю з чого почати, з якого боку підійти…Надто вже складна для мене ця тема. Тривалий час дивився, що пишуть інші, прокручував свої думки і спогади, але не наважувався писати.

Та все ж таки спробую. Напевно, неможливо описати клуб одним речення, абзацом чи навіть сторінкою тексту. Так , як неможливо одним словом виразити всі емоції, відчуття та переживання, які йшли поруч з тобою довгий час, в моєму випадку – майже півжиття;) А ще неможливо точно передати зміст тих думок, які мене зараз переповнюють. Зовсім не через малий словниковий запас, а через те, що надто великими, надто різнобарвними, час від часу надто незрозумілими і кардинально протилежними є ті маленькі миті, які з роками повільно переростали, перетворювались і, врешті-решт, стали тим, що я вкладаю у поняття клуб.

Попередні дописувачі писали, що клуб це сім’я, родина, організація, для когось клуб «це все» . Цей перелік можна продовжити не одним словом, яким у свій час називали клуб. Але жодне з цих слів не є і не може бути визначенням клубу. Він є собою і все… І саме ця особливість, несхожість з нічим іншим, і приваблює у клуб людей.

Клуб різний. Він різний для кожного окремо і для всіх разом. А ще він змінюється разом з тобою – дорослішаєш і клуб вже не такий, як був, інший. І не тільки клуб, а й люди , які власне і є клубом, його уособленням, які його матеріалізують. Особисто для мене клуб неймовірно змінювався і зазнавав метаморфозів за весь час коли я був активним його учасником. Він і зараз змінюється, але я не можу бачити цього зсередини, тому й говорити про це не можу.

Багато хто пише, що клуб –це місце, де можна дізнатися багато цікавої інформації. А що таке інформація? Це перш за все спілкування. Ось саме те слово, яке найповніше описує клуб! Саме спілкування, обмін інформацією і породжує творчість, виникнення нового, викликає потяг до знань та зацікавленість у розвитку. Життя у клубі – це суцільний обмін інформацією, досвідом, творчістю, талантами та багатьом іншим. Тому я, якщо чесно, не поділяю думку тих, хто пише, що клуб це місце де можна взяти та віддати ЩОСЬ, або лише взяти, або лише віддати. Такого не буває, будь-яка наша зустріч була взаємним обміном, взаємним навчанням.

Дивно, але в клубі часто хотілося бути як всі (що абсолютно не характерно для сучасної молоді). Знаєте чому? Тому що в клубі завжди збиралися люди із непересічними якостями (як інтелектуальними, так і людськими). Хочеться тягнутися і бути схожими на них. І я хотів. І я тягнувся. Але, як я вже казав, клуб росте і змінюється разом з тобою. Я усвідомив, що особистість кожної людини, її унікальність не менш важлива за загальну силу об’єднувану колективом, командою. Тому клуб, це не тільки всі МИ, а й кожен окремо. Радіємо перемогам – разом, але не забуваймо про досягнення кожного, ділимо смуток – на всіх, але підтримуємо тих, кому гірше.

Клуб може змінити тебе, але й ти можеш змінити клуб. Саме ця надзвичайно тонка рівновага повинна бути постійно збалансованою. Адже нерівномірний вплив особистості на загал і навпаки часом може призводити до непередбачуваних наслідків. І таке траплялося. Взагалі, в клубі багато чого траплялося. Та й сам факт мого перебування в клубі – теж випадок. Щасливий випадок, якому я вдячний.

Ну ось…мабуть все….принаймні на сьогодні.:)

 
_vanilla_Дата: Суббота, 23.01.2010, 08:55 | Сообщение # 12
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
я тут не так вже і давно))Але до клуба шалено звикла! До тих людей які тут, ні це вже не просто люди для мене, а Друзі... За яких переживаю, сумую по кожному коли хочаб когось немає... Цікаво, але періодично згадую той день коли я зовсім випадково сюди потрапила: я повинна була йти до дому, але зовсім випадково зустріла подругу, ми розговорилися... і випадково, просто з цікавості поїхали в Діалог... Кумедно, один вчинок, такий маленький і непримітний, але так змінив моє життя на краще! Я дуже довго не могла пояснити рідним, куди ж я ходжу)) адже Клуб - це так багато всього різного, хорошого і веселого!! З кожним моїм відвідуванням заняття, враження від клубу збагачувалися. Клуб - це сім"я, де всі піклуються одне про одного! ніби брати і сестри, завжди поряд коли тобі пагано, і готові підтримати. Або коли тобі добре, то ці люди перші щиро порадіють за тебе! Ці люди розуміють все з півслова! Я була вражена, адже до цього я думала, що... що такого не буває, наше суспільство змінилося і стало більш меркантильним.... а клуб базується на більш менталних відносинах! Клуб - це місце (як дім, рідний дім) де тобі завжди раді, де твою їдею чи думки чи пропозицію, ніколи безглуздо не висміють та не розчавлять... Де ти можеш сказати свою думку, і знайти однодумців, де коли ти приходиш в жахливому настрою, але ти все ж таки посміхаєшся бо поряд такі класнючі люди і.... і це так здорово. Тут відпочиває та насолоджується серце і душа!! heart тут ти свій, а не чужий!

добрая в злую полосочку
 
drukДата: Воскресенье, 24.01.2010, 17:53 | Сообщение # 13
Лейтенант
Группа: Администраторы
Сообщений: 48
Репутация: 3
Статус: Offline
Quote (_vanilla_)
Цікаво, але періодично згадую той день коли я зовсім випадково сюди потрапила: я повинна була йти до дому, але зовсім випадково зустріла подругу, ми розговорилися... і випадково, просто з цікавості поїхали в Діалог..

А Черненький вообще просто за карандашом зашел.. и на всю жизнь остался... biggrin

 
_vanilla_Дата: Вторник, 26.01.2010, 13:36 | Сообщение # 14
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
biggrin

добрая в злую полосочку
 
GribmundДата: Воскресенье, 28.02.2010, 22:52 | Сообщение # 15
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 51
Репутация: 9
Статус: Offline
“Диалог”

Нет слов. Не знаю как сказать,
Как объяснить, как дать понять.
Что ближе вас на свете нету,
И мы – одни на всю планету.

Мы – непонятное явленье,
Мы вызываем удивленье.
Никто не может нас понять,
Ничто не сможет нас унять.

Мы ставили себе такие цели,
Что все как птицы к ним летели.
Мечтали дать им воплощенье,
Внести побольше украшенья.

А сколько раз нам говорили,
Чтоб все бросали, уходили.
Что никому мы не нужны,
А лишь должны, должны, должны.

Но ведь они не понимают,
Что рушат, сердце разбивают.
Они не знают, что для нас,
Важны все мы. И тут, сейчас.

Важны, нужны, необходимы,
Как два крыла неразделимы.
Ведь мы – семья, ведь мы – планета,
И лучше нас на свете нету!

 
Форум » Форум молодежного клуба "Диалог" » Друзья! Общаемся обо всем. » Клуб ЭТО... (Ваши мысли о клубе "Диалог"...)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz